2 km jeugdloop

Vind je kind hardlopen leuk? Speciaal voor hen is er de Jeugdloop van 2 km. Het inschrijfgeld hiervoor is slechts € 4,-.

Inschrijven
Dit kan door middel van voorinschrijving of op de dag zelf vanaf 9:30 uur in sporthal “De Bindelwijk”. Schrijf je in op de pagina ‘inschrijven’.

Verrassing
Alle deelnemers aan de jeugdloop krijgen na afloop een verrassing van onze hoofdsponsor Geijsel Hypotheken.

Tijdsregistratie
De tijdsregistratie verloopt via een chip op het startnummer. De dag na de wedstrijd staan alle persoonlijke tijden op de website.

Prijzen
Elke deelnemer(ster) ontvangt een medaille. De snelste drie deelnemers (jongens en meisjes) in de categorie t/m 9 jaar en de categorie 10 t/m 12 jaar krijgen een beker uitgereikt.

Het parcours
Het startschot is om 11:42 uur en begint bij sporthal “De Bindelwijk” aan de Koningin Julianalaan 16. Je loopt vanaf de Bindelwijk via de Benninghbrug langs de Bullewijk naar de Kerkbrug. Vervolgens loop je via de Kerkstraat en de Dorpsstraat weer terug naar de Bindelwijk. Dat is 2 km. Langs de route staan verkeersregelaars om je de weg te wijzen en om het parcours veilig te houden. Een kaartje van het parcours kun je op onze website vinden.

Trainen
Ieder kind mag meedoen aan de 2 km loop. Dus ook kinderen die niet zo vaak hardlopen.
Wil je graag oefenen? Speciaal voor de jeugdloop van de Rondehoeploop is een trainingsschema ontwikkeld voor de opbouw van de conditie. Het is erg leuk om het schema samen met je ouders, buren of vriendjes/vriendinnetjes de komende weken te volgen.

Sponsor
Onze dank gaat uit naar Geijsel Hypotheken die dit jaar weer een leuke, sportieve verrassing voor alle deelnemers aan de jeugdloop in petto heeft.