Routebeschrijving naar Ronde Hoep Loop.

Route naar:
Sporthal Bindelwijk
Koniningin Julianalaan 16
1191 CD Ouderkerk a/d Amstel

Grotere kaart weergeven

Per auto
Ouderkerk a/d Amstel ligt noordelijk van de A9 nabij het kruispunt van de A9 en de A2. Zie onderstaande kaart.

Komt u vanuit de richting Utrecht of Amsterdam dan neemt u vanaf de A2 afslag Ouderkerk a/d Amstel en vervolgt u de weg via de N522 richting Ouderkerk aan de Amstel (centrum).

Komt u vanuit de richting Amersfoort dan neemt u vanaf de A9 (Gaasperdammerweg) afslag Amsterdam en direct daarna afslag Ouderkerk a/d Amstel en vervolgt u de weg via de N522 richting Ouderkerk.

Komt u vanuit de richting Haarlem/Alkmaar dan neemt u vanaf de A9 afslag Ouderkerk a/d Amstel (direct na afslag Amstelveen) en gaat u aan het einde van de afslag linksaf. Bij de eerstvolgende verkeerslichten gaat u rechtsaf en komt u op de N522 richting Ouderkerk.

Rode stip = sporthal Bindelwijk

Vanaf het viaduct boven de A2 kunt u het beste de N522 vervolgen richting Ouderkerk a/d Amstel. Vanaf deze weg (Burgemeester Stramanweg) heeft u twee mogelijkheden om het dorp in te rijden. De eerste mogelijkheid is na ca. 1300 meter linksaf richting de rotonde van de Jacob van Ruisdaelweg. De tweede mogelijkheid linksaf is ca. 800 meter verder bij het Hogereinde Zuid/Dorpsstraat (vlak voor de brug boven over de Amstel). U kunt parkeren in de straten of de parkeerhavens.

Parkeren met de auto
U kunt parkeren op diverse parkeerplaatsen en in de straten van het dorp. Rondom de Dorpsstraat en op het parkeerterrein op het Kampje is op weekdagen een blauwe zone van toepassing met een maximale parkeertijd van 1,5 uur. Op zondagen is deze niet van toepassing zodat u hier gerust langere tijd kunt parkeren.
Parkeerplaatsen zijn aangegeven op de kaartjes van het parcours.
Er kan niet geparkeerd worden op de parkeerplaats van de sporthal of in de Koningin Julianalaan. De Koningin Julianalaan maakt deel uit van het parcours.

Openbaar vervoer
Ouderkerk a/d Amstel is alleen per bus bereikbaar, halte ‘Ouderkerk Oost’. U kunt gebruik maken van de buslijn 300 of 356 van Connexxion/R-net. Voor de dienstregeling kijkt u op www.connexxion.nl .