Alternatieve Rondehoeploop

Zou je tóch graag de Rondehoeploop willen lopen? Doe dan mee met de alternatieve Rondehoeploop! Zo werkt het in het kort:

1.  Loop in de maand mei de Rondehoeploop, 17 of 5 kilometer en registreer je gelopen tijd. Heb je een hardloopapp dan mag je een scherm kopie van je prestatie maken en deze doormailen naar jos@rondehoeploop.nl

2. Ga naar de website van de Rondehoeploop en vul daar, onder het tabje/menu “alternatief” je loop gegevens in. Deze worden dan in een ranglijst op de website gepresenteerd.

3. Na afloop maken we bekend of je één van de prijzen gewonnen hebt. 

Vaak gestelde vragen:

a. Moet ik me vooraf inschrijven? Nee, dat is niet nodig.

b. Wat is exact de route? Zie het tabje/menu “Alternatief” Hier kun je de routes zien. Start en finish zijn bij de Benninghbrug, en als je in het dorp terug bent niet over de kortebrug. Voor de 17 km langs het water terug naar de Benninghbrug. Dit is dus nét iets anders dan tijdens de officiële Rondehoeploop, vanwege de drukte bij de beide bruggen en bij de Bindelwijk.

c. Wat kost het en wie is verantwoordelijk? De Rondehoeploop is gratis en je bent zelf aansprakelijk voor de risico’s. Houd je aan de Corona-regels, let op het verkeer.

d. Kan ik de 17 kilometer route ook wandelen? Jazeker. Daarvoor maken we een andere lijst. Maak gerust een paar mooie foto’s onderweg. Deze mag je doorsturen naar jos@rondehoeploop.nl.

e. Mag ik meer dan een keer meedoen? Dat mag. Je mag zo vaak lopen als je maar wil.

f. Wat kan ik winnen? Onder de deelnemers verloten we enkele (kleine) prijzen dit jaar, waaronder drie bossen bloemen en twee keer een 10-rittenkaart voor Bootcamp Ouderkerk.

Geplaatst in Uncategorized.