Veel succes vandaag

Alle wandelaars en hardlopers veel succes vandaag bij de 35ste Rondehoeploop. Gisteren hebben al veel mensen hun startnummer en T-shirt opgehaald. Veel leuke verhalen gehoord. Een man was er in 1985 ook bij. Toen de 17 km nu de 5,5 km. Mooi hoor.

Gerard Bakker die gaat hem voor de 35ste keer lopen. Hij heeft er weer flink voor getraind. Hij is morgen te herkennen aan z’n prachtige Rondehoeploop shirt. Net een tikkie anders dan de andere.

Je kunt vandaag vanaf 9:30 je startnummer en T-shirt halen en na inschrijven. Kom a.u.b. op tijd. Dat scheelt een hoop drukte op het laatst.

Na afloop van de loop is natuurlijk de prijs uitreiking en daarna volgt weer een kleine verloting voor alle aanwezige lopers. Zorg ervoor dat je erbij bent. Er zijn weer mooie prijzen te verloten. Dat wil je niet missen.

Vooral veel loop plezier. Tot straks!

Geplaatst in Uncategorized.