Nog 30 dagen!

Als organisatie van de Rondehoeploop zijn we al weer een poosje in de weer om de 35ste editie vorm te geven.

Vergaderen, Startnummers en chip regelen, zijn er nog bekertjes genoeg? Zijn de verkeersregelaars aangeschreven? Is de vergunning geregeld? Wanneer hangen we de spandoeken op? Posters al bij de drukker? Prijzen, website, inschrijving open? en nog veel meer. Allemaal om van de loop weer een succes te maken.

En jullie, de lopers. Zijn jullie al aan het trainen? Ik neem aan van wel. Of je nou gaat wandelen, de 2, 5,5 of de 17 km gaat doen. Er moet wel getraind worden.

Zoals je misschien wel weet kun je dit jaar, alleen bij de voorinschrijving een jubileum hardloop t-shirt bestellen. Dit kan nog tot en met 14 april.

https://inschrijven.nl/form/2019051200593-nl

Mocht je nou op 12 mei niet meelopen, maar de schaatsclub “De Amstelbocht”, zou willen helpen met organiseren. Dan ben je natuurlijk van harte welkom. Stuur dan even een mailtje naar webmaster@rondehoeploop.nl en dan nemen we contact met je op.

Geplaatst in Uncategorized.